sponsoreringsformulär på svenska?
Sponsoroinnit vuodelle 2024 on jaettu, kiitos hakemuksistanne! Otamme hakemuksia vastaan seuraavaksi vuodelle 2025.

Sponsoriyhteistyö KWH Logisticsin kanssa?

Yhteisöllisyys, harrastamisen ilo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä asioita. Tahdomme kehittää toimintapaikkakuntiemme elinvoimaisuutta ja kasvattaa paikallisesti merkittävien toimijoiden ja tapahtumien vaikuttavuutta. Haluamme myös olla mukana luomassa etenkin lapsille ja nuorille tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Sponsorointi on tärkeää yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää sekä KWH Logisticsin tavoitteita että tukea sponsoroitavan kohteen toimintaa. Sponsoroinnilla rakennamme tärkeitä yhteisösuhteita ja vahvistamme liiketoimintaryhmämme yrityskuvaa kohderyhmissämme aktiivisena ja osallistuvana toimijana.

Sponsorointikohteet

Tuemme ensisijaisesti toimintaa, joka sopii liiketoimintaryhmämme arvoihin ja liiketoimintaperiaatteisiin. Emme tue poliittista tai uskonnollista toimintaa, opiskelijajärjestöjen juhlia tai retkiä, emmekä eettisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita. Emme myöskään anna tavaralahjoituksia tai tee taide- tai tavarahankintoja hyväntekeväisyystarkoituksissa.

Edellytämme sponsoroitavalta suunnitelmallista ja vastikkeellista yhteistyötä eli pelkkä logonäkyvyys ei riitä. Teemme aina erillisen kirjallisen sponsorointisopimuksen. Teemme yhteistyösopimuksen aina vuodeksi kerrallaan.

Pienet tukihakemukset ja lahjoitukset

Tuemme vuosittain myös pienimuotoisempaa toimintaa, kuten meidän kanssa samoilla paikkakunnilla vaikuttavia vapaaehtoispohjaisia yhdistyksiä, kulttuuria, junioriurheilua ja tapahtumia. Pienemmät tukihakemukset käsittelemme kerran kuukaudessa. Ilmoitamme päätöksistämme kaikille hakijoille. Emme edellytä pieniltä tukikohteilta vastikkeellista yhteistyötä.

Näin jätät sponsorointihakemuksen

Saamme paljon erilaisia sponsorointihakemuksia, joten emme valitettavasti vastaanota sponsorointipyyntöjä puhelimitse tai sähköpostitse. Käytäthän siis oheista lomaketta ja täytä kentät huolella. Käsittelemme hakemukset neljännesvuosittain.

• Täytä kentät huolella
• Varmistathan, että samalta taholta ei tule useampaa hakemusta
• Sponsorointikohteiden arviointi ja valinta tehdään keskitetysti KWH Logisticsin markkinointitiimissä.
• Emme solmi kumppanuuksia alle 18-vuotiaiden henkilöiden kanssa ilman huoltajan suostumusta.

Hakemuslomake

(vuoden 2024 sponsoroinnit jaettu, kiitos hakemuksistanne!)