KWH Logistics celebrates its 140 year old journey as the forerunner in logistics

KWH Logistics turns 140 years 20.02.2022. What started as an Ostrobothnian forwarding agency has in the 21st century become a determined pioneer in logistics and is today a versitile logistics operator widely spread all over Finland in the logistics field. The business group has over 600 employees and the turnover for 2021 was 182 MEUR. KWH Logistics wants to remain a strong, leading and independent logistics operator. As a part of the financially strong KWH Group, we can offer total logistics solutions also for the next 140 years.

KWH Logistics celebrates its 140th anniversary 18.2.2022 with staff coffee events at its various location. During the year, our success will be celebrated with several different events. Stay tuned!

For further information about KWH Logistics operations and the 140 year celebration, please contact the Head of Division Joakim Laxåback, 050 387 3303, joakim.laxaback@kwhlogistics.com

KWH Logistics juhlii 140 vuotista taivaltaan logistiikan uranuurtajana

Pohjalaislähtöinen KWH Logistics viettää 140 vuosipäiväänsä 20.2.2022. Liiketoimintaryhmä on kulkenut pitkän ja monivaiheisen tien vaasalaisesta höyrylaivakonttorista yhdeksi maamme johtavista logistiikkatoimijoista ja samalla Suomen suurimmaksi satamaoperaattoriksi.

Pohjalaisesta huolintaliikkeestä on 2000-luvulla tullut määrätietoisen ja uraauurtavan toiminnan ansiosta koko Suomessa usealla logistiikan osa-alueella toimiva monipuolinen logistiikkaoperaattori. Liiketoimintaryhmä työllistää yli 600 työntekijää ja sen liikevaihto on 182 miljoonaa euroa. KWH Logistics haluaa pysyä jatkossakin vahvana, johtavana ja itsenäisenä logistiikkatoimijana. Osana taloudellista vahvaa KWH-yhtymää yhtiö voi tarjota asiakkailleen kattavia logistisia ratkaisuja seuraavatkin 140 vuotta.

KWH Logistics juhlii 140-vuotista taivaltaan henkilökunnan kahvitilaisuuksilla työn merkeissä 18.2.2022 eri toimipisteissä. Vuoden mittaan menestyksekästä taivalta juhlistetaan lisäksi useilla erilaisilla tapahtumilla.

KWH Logistics firar 140 år som pionjär inom logistikens

KWH Logistics, som har sina rötter i Österbotten, firar sitt 140 årsjubileum 20.2.2022. Affärsgruppen har gått en lång och händelserik väg från ett ångbåtskontor i Vasa till ett av Finlands ledande logistikaktörer och Finlands största hamnoperatör.

Det österbottniska speditionsbolaget har under 2000-talet tack vare sin målmedvetna och banbrytande verksamhet blivit en mångsidig logistikoperatör som verkar på flera fält inom logistiken över hela Finland. Affärsgruppen har en personal på över 600 personer och dess omsättning var 182 miljoner euro år 2021. KWH Logistics vill fortsättningsvis vara en stark, ledande och självständig logistikaktör. Som en del av den ekonomiskt starka KWH koncernen kan gruppen erbjuda sina kunder logistiska helhetslösningar även de kommande 140 åren.

KWH Logistics firar sin 140-årsjubileum med kaffe och tårta åt personalen på jobbet 18.2.2022 vid dess olika verksamhetsorter. Under året firas framgången med flera olika evenemang.