Thank you for the year 2021!

Dear customers and partners,  

The year 2021 is coming to an end and I am convinced that we will all remember it as a very special year.   

Together, we have overcome major challenges with an extremely high workload from time to time. Therefore, I want to start by paying tribute to our staff who work hard to serve you, our customers, even in the most difficult circumstances. Despite the corona pandemic, we are putting one of our best years behind us. Our business has continued to grow, and we have started several new, interesting, and large projects during the year.  

As a result of the effects the Corona pandemic has given us in 2021, we are now witnessing the biggest market changes in several decades worldwide and with certainty, 2022 will also be a turbulent year, with great demands on all of us in the logistics chain.  

We, at KWH Logistics, look forward to these challenges and feel well equipped to continue our development and strengthen the service to you, our customers, even during these times.  

Thank you very much for your support during the past year and in the future!  

Wishing you all a happy new year!  

Joakim Laxåback
Head of Division, CEO
KWH Logistics 

 

Kiitos vuodesta 2021! 

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit,  

vuosi 2021 alkaa olemaan lopuillaan ja olen vakuuttunut, että tulemme kaikki muistamaan tämän vuoden hyvin erikoisena.  

Yhdessä olemme kohdanneet suuria haasteita ja toisinaan äärimmäisen korkeaa työmäärää. Siksi haluan aloittaa osoittamalla kunnioitusta KWH Logisticsin henkilökunnalle, joka työskentelee palvellakseen teitä, asiakkaitamme, vaikeimmissakin olosuhteissa. Koronapandemiasta huolimatta KWH Logistics jättää taakseen yhden parhaista vuosistamme. Liiketoimintamme on jatkanut kasvuaan ja olemme käynnistäneet vuoden aikana useita uusia ja mielenkiintoisia suuria projekteja.  

Koronapandemian meille vuonna 2021 aiheuttamien vaikutusten seurauksena olemme nyt maailmanlaajuisesti todistamassa suurimpia markkinamuutoksia useisiin vuosikymmeniin. Vuodesta 2022 tulee varmasti myös myrskyisä vuosi ja tulee asettamaan suuria vaatimuksia meille kaikille koko logistiikkaketjussa.  

Me KWH Logisticsilla odotamme innolla näitä haasteita ja tunnemme olevamme valmiita jatkamaan kehitystämme ja vahvistamaan palvelujamme teille, asiakkaillemme, myös näinä aikoina. Suuri kiitos tuestanne kuluneen vuoden ja tulevien vuosien aikana!  

Toivotan teille kaikille oikein hyvää uutta vuotta!  

Joakim Laxåback
Head of Division, CEO
KWH Logistics 

 

Tack för året 2021! 

Bästa kunder och samarbetspartners, 

Då börjar året 2021 att lida mot sitt slut och jag är övertygad om att vi alla kommer att minnas det som ett speciellt år. 

Vi har tillsammans klarat av stora utmaningar med periodvis en extremt hög arbetsbelastning. Därför vill jag börja med att hylla KWH Logistics personal som arbetar hårt med att serva er kunder även under de svåraste omständigheterna. Coronapandemi till trots, så lägger vi på KWH Logistics ett av våra bästa år bakom oss. Vår verksamhet har fortsatt att växa och vi har startat flera nya intressanta och stora projekt under året 

Som en följd av de effekter Coronapandemin har gett oss under 2021, så bevittnar vi nu de största marknadsförändringar under flera decennier världen över och med säkerhet så kommer även 2022 att bli ett turbulent år, med stora krav på oss alla i logistikkedjan. 

Vi på KWH Logistics ser fram emot dessa utmaningar och känner oss väl rustade för att fortsätta vår utveckling och stärka servicen till er kunder även under dessa tider. Stort tack för er support under det gångna året och i framtiden! 

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 

Joakim Laxåback
Head of Division, CEO
KWH Logistics